Veilingen

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een (executie) veiling of wilt u advies over hoe u het beste online of fysieke veilingen kunt organiseren? DeHaan Advocaten en Notarissen kan u van dienst zijn.

Het organiseren van een veiling

De specialisten van DeHaan hebben ruime ervaring in het organiseren van en het toezicht houden op veilingen. Dit geldt voor roerende als onroerende zaken, vrijwillige veilingen als executoriale veilingen en online veilingen. Deze veilingen organiseren we door heel Nederland. Bij een executoriale veiling werken we meestal samen met diverse regioveilingen. Publicatie van veilingen vindt onder andere plaats op veilingbiljet.nl.

Executieveilingen

Voor een aantal banken zijn wij een vast aanspreekpunt voor het organiseren van executieveilingen. Wij hebben korte lijntjes met de medewerkers van de afdelingen bijzonder beheer. Hierdoor wordt er snel, effectief en doelgericht geschakeld in het veilingproces. Onze notarissen werken oplossingsgericht en hebben oog voor maatschappelijke gevoeligheden rond executieveilingen. We proberen het proces voor alle betrokkenen tot een zo goed mogelijk einde te brengen.

Wij kunnen u onder andere adviseren en begeleiden bij:

  • het organiseren van online- en/of zaalveilingen van onroerende zaken;
  • het toezicht houden op (online)veilingen van roerende zaken;
  • het faciliteren van workflow processen van afdelingen bijzonder beheer;
  • het voornemen op een veiling te bieden.