Uitnodiging workshop “Ziekteverzuim is altijd een conflict?!” II

26 september 2019

Wegens grote belangstelling voor de workshop “Ziekteverzuim is altijd een conflict?! organiseert DeHaan Advocaten en Notarissen een tweede workshop over dit onderwerp. Op donderdag 17 oktober 2019 nemen wij u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht in onze workshop “Ziekteverzuim is altijd een conflict?!”. De workshop wordt gehouden in het Van der Valk Hotel te Leeuwarden.

Datum17 oktober 2019
Tijdstip14:00 - 18:00 uur
LocatieLeeuwarden

DeHaan Advocaten en Notarissen neemt u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht in onze workshop “Ziekteverzuim is altijd een conflict?!”. De workshop wordt op donderdag 17 oktober 2019 gehouden in het Van der Valk Hotel te Leeuwarden.

Saekle Hoitinga, bedrijfsarts bij Arbodienst Medprevent en Kornelis de Vries, advocaat bij De Haan Advocaten & Notarissen zullen de workshop voor u verzorgen. De unieke samenwerking tussen een arbodienst en een advocatenkantoor maakt dat in één middag vanuit twee verschillende disciplines belangrijke ontwikkelingen omtrent de positie van de zieke werknemer kunnen worden belicht.

De volgende onderwerpen zullen in ieder geval aan bod komen:

  •   Aankomende veranderingen om de loondoorbetaling bij ziekte te beperken
  •   De nieuwe NVAB-richtlijnen over hoe om te gaan met arbeidsconflicten. Hoe verhouden deze zich tot de STECR-richtlijnen? Hoe ‘heilig’ is het advies van de bedrijfsarts bij arbeidsconflicten?
  •   Wanneer mag een werkgever de loonbetaling stopzetten, zoals bij ‘bijklussende werknemers’?

Na deelname aan de workshop weet u beter welke richtlijnen gehanteerd worden, hoe werkgevers adviezen van de bedrijfsarts moeten interpreteren en op welke manier de bedrijfsarts kan worden ingezet. Er blijkt namelijk vaak meer mogelijk dan u denkt! Het programma is als volgt:

14.00 – 14.30 uur   Ontvangst met koffie/thee en versnapering
14.30 – 15.15 uur  Workshop deel I
15.15 – 15.30 uur  Pauze
15.30 – 16.15 uur  Workshop deel II
16.15 – 17:45 uur  Afsluitende borrel

Wij nodigen u graag uit om op donderdag 26 september deel te nemen aan de workshop en zien uw aanmelding graag tegemoet. Deelname aan de workshop is geheel kosteloos. U kunt zich aanmelden voor de workshop door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Het aantal deelnemers is beperkt tot 50 en maximaal 2 deelnemers per organisatie

Sprekers

Aanmelden