6e plek Universum Global 2019

9 juli 2019

Een prachtige 6e plek voor DeHaan Advocaten en Notarissen als most attractive employers in the Netherlands van Universum 2019.

DeHaan Advocaten en Notarissen is ontzettend trots met de hoge vermelding op de lijst van Universum in 2019. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek naar employer branding om werkgevers inzicht te geven hoe ze talent aantrekken en behouden die bij hun cultuur en doel past. Op jaarbasis onderzoekt Universum dit wereldwijd onder 1.500.000 studenten en professionals.  

Organisatie

Als organisatie hebben we een missie, om mensen en bedrijven te helpen zoals jezelf ook geholpen wilt worden en we geloven dat de beste juridische hulp begint met een bovengemiddelde betrokkenheid.

HR

“Het is een enorme eer als je bedrijf zo hoog gewaardeerd wordt door studenten en professionals, zegt onze HR-Manager. “Als werkgever bieden wij medewerkers alle ruimte om te werken aan hun eigen ontwikkeling en ontplooiing. Dit resultaat maakt mij enorm trots.”

Vacatures

Ons kantoor kenmerkt zich door de wil om te innoveren. We anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en verdiepen ons vandaag al in de ontwikkelingen waar de cliënt morgen mee te maken kan krijgen. 

Om je een duidelijk beeld te geven van werken bij DeHaan Advocaten en Notarissen hebben we een aantal medewerkers gevraagd hun ervaringen te delen. Zij zijn tenslotte ervaringsdeskundigen. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd hoe zij DeHaan Advocaten en Notarissen als werkgever ervaren? Of wat zij van hun werkomgeving vinden? Klik dan hier om de verhalen van onze medewerkers te lezen. Een werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën.

Wat hebben wij onze medewerkers te bieden?

  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
  • Eigen intern opleidingsprogramma
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Aantrekkelijke extra’s zoals Trappers en aanvullende ziektekostenverzekering.
  • Secties met veel specialisten om kennis te delen en te kunnen sparren.

Ben je enthousiast geworden over ons kantoor en zie jij jezelf  bij ons werken? Vanwege de groei van ons kantoor zijn we op zoek naar gedreven en betrokken collega’s. Ga naar onze actuele vacatures.