De 5e plaats voor DeHaan Advocaten en Notarissen in 2020 in de lijst van meest aantrekkelijke werkgevers!

26 juni 2020

Trots zijn we op deze hoge ranking! Elk jaar doet Universum onderzoek onder studenten (30.000) in Nederland naar de employer branding van verschillende organisaties. Op basis van dit onderzoek is de ranking tot stand gekomen. Deze ranking geeft ons als werkgever waardevolle inzichten op het gebied van cultuur, naamsbekendheid, imago.  Voor het vierde jaar op rij stijgen we in deze ranking. De Nederlandse rechtenstudenten waarderen ons. Dat resulteert in een vijfde plaats in 2020! Iets om trots op te zijn.

Organisatie

Als organisatie hebben we een missie, om mensen en bedrijven te helpen zoals jezelf ook geholpen wilt worden en we geloven dat de beste juridische hulp begint met een bovengemiddelde betrokkenheid. Het is geweldig om te zien dat die missie en de manier waarop wij werken zo breed wordt gedragen. 

HR

“De hoge waardering van de studenten, maakt me trots”, zegt onze HR-Manager Hiske Burbach. “Als werkgever bieden wij medewerkers alle ruimte om te werken aan hun eigen ontwikkeling en ontplooiing. Dat weten we uit te stralen naar buiten, naar de studenten, onze collega’s van de toekomst”.

Vacatures

Ons kantoor kenmerkt zich door de wil om te innoveren. We anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en verdiepen ons vandaag al in de ontwikkelingen waar de cliënt morgen mee te maken kan krijgen. 

Ben jij benieuwd hoe onze medewerkers DeHaan Advocaten en Notarissen als werkgever ervaren? Of wat zij van hun werkomgeving vinden? Lees hier de verhalen van onze specialisten.

Een greep uit wat wij onze medewerkers te bieden hebben:

  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
  • Eigen intern opleidingsprogramma
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Secties met veel specialisten om kennis te delen en te kunnen sparren
  • Informele werksfeer

Wil jij meer weten over DeHaan?

Ga naar werken bij

Actuele vacatures