Groninger onderneming CC Diagnostics wint Jonge Ondernemingsprijs

4 oktober 2019

LEEUWARDEN – Ondernemer Nutte van Belzen van CC Diagnostics heeft de Jonge Ondernemingsprijs 2019 gewonnen. Dit is gisterenavond bekend gemaakt tijdens de finaleshow in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Elk jaar strijden jonge ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe voor de felbegeerde award. Aan de award hangen extra prijzen, zoals een exclusieve masterclass ter waarde van € 2.500,00, een adviestraject van Flinc, een lidmaatschap van JNO, een advertentiepagina in Noordz en natuurlijk eeuwige roem. Naast de winnaar van dit jaar maakten Jessica Kuiken van Marketing Crew uit Franeker en Frans Filius van Grutte Pier Brouwerij kans op de titel.

De jury, bestaande uit zakelijke professionals, waren unaniem over de uitslag. “Alle finalisten zijn uniek en goed in wat ze doen. De reden dat wij Nutte van Belzen de winnaar vinden is onder andere dat hij tijdens zijn studie begonnen is met ondernemerschap. Hij is zowel arts als ondernemer, een bijzondere combinatie. Hij heeft een test ontwikkelt die 33% minder fouten maakt in het snel en effectief aantonen van baarmoederhalskanker. Dit kan in Europa leiden tot een besparing van minstens 360 miljoen euro. Nutte heeft zeer goed inzicht in zijn kwaliteiten en eigenschappen en heeft de juiste mensen om zich heen weten te verzamelen om dit te realiseren.”, aldus juryvoorzitter Jelmer Spijksma van Or-Quest.

Onderdeel van het JOP traject is je bedrijf presenteren door middel van een video pitch. Bekijk hier de pitch van winnaar Nutte van Belzen van CC Diagnostics: