Persbericht: Bestuursvoorzitter stopt bij DeHaan Advocaten en Notarissen

18 juli 2018

Winfryd de Haan neemt per 1 januari 2019 afscheid als bestuursvoorzitter van DeHaan Advocaten en Notarissen. Hij bereikt later dat jaar de pensioengerechtigde leeftijd. DeHaan Advocaten en Notarissen gaat op zoek naar een directeur van buitenaf, die deel gaat uitmaken van een Raad van Bestuur die per 1 januari 2019 wordt geïnstalleerd.

Winfryd startte na zijn rechtenstudie in 1980 een eenmansstrafrechtkantoor aan de Turfsingel in Groningen. Bij zijn vertrek laat hij een bedrijf achter met 150 medewerkers, van wie 95 juridische specialisten. Het kantoor, dat de naam de Haan blijft dragen, is in bijna veertig jaar uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd advocaten- en notarissenkantoor met meerdere vestigingen.

Onder leiding van Winfryd richtte het kantoor zich de laatste decennia meer en meer op instellingen en ondernemers. De afgelopen periode zette het bedrijf een nieuwe koers voor de toekomst uit. “De komende maanden wordt dat traject verder uitgerold”, vertelt de Haan zelf. “Ik ben trots dat ik het bedrijf in deze uitstekende marktpositie achterlaat. We zijn er klaar voor om met nog meer kennis en ondernemerschap onze cliënten bij te staan. Ik zal het kantoor uiteraard van een afstand blijven volgen. De marsroute is uitgezet en daarom heb ik er voor gekozen het stokje per 1 januari 2019 over te dragen aan de volgende generatie.”