Roxanne Jager

Roxanne Jager is onze nieuwe advocaat. Sinds augustus 2023 versterkt ze het team rechtsbijstand verzekerde zaken. In die rol houdt ze zich bezig met dossiers die door rechtsbijstandverzekeraars aan DeHaan worden uitbesteed.

Roxannes voorliefde voor debatteren en betogen schrijven, deed haar besluiten de studie HBO Rechten te volgen in Leeuwarden. Vervolgens behaalde ze in Groningen haar premaster en master in privaat- en arbeidsrecht. Ze studeerde cum laude af.

Roxanne heeft altijd een voorkeur gehad voor privaatrecht en dat komt in deze functie goed van pas. “Het is belangrijk dat ik er ben voor de cliënt, dat ik diegene ontzorg, zijn belangen waarborg en zijn rechtspositie vertegenwoordig.” De verantwoordelijkheid van haar eigen dossiers en het persoonlijke contact met cliënten maakt dat ze geniet van haar werk. “Ik heb mijn eigen cliënten en het is aan mij om zo goed mogelijk voor ze op te komen”, aldus Roxanne.

Deze jongedame is sociaal, sportief en bovendien erg gedreven. “Ik ben altijd bezig om een zo goed mogelijk eindresultaat te halen.” Dat doet ze mede door veel samen te werken. “Je leert al door iemands werkwijze te observeren. Daarnaast is de feedback die ik krijg bij zo’n samenwerking enorm waardevol. Mezelf blijven ontwikkelen, vind ik erg belangrijk.”

Gerelateerde posts