Jouw carrière bij DeHaan

Ben jij een ervaren specialist arbeids- of ondernemingsrecht en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Wil je wonen, werken en genieten in het mooiste deel van Nederland? Dan voel jij je thuis bij ons.

Werken bij DeHaan betekent onderdeel uitmaken van een groeiend kantoor, dat zich richt op de zakelijke markt. Wij adviseren middelgrote en grootzakelijke organisaties op juridisch gebied. Kwaliteit staat bij ons voorop, daar werken we iedere dag aan.

Dit doen we samen met een enthousiast team, waarbij we de menselijke maat niet uit het oog verliezen. Hard werken en plezier maken doen we in een persoonlijke werkomgeving.

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan maken we graag kennis met jou. Neem gerust contact op met Ali of Mark of vul onderstaand formulier in om jouw gegevens achter te laten. Daarna neemt Hiske contact met je op.

Contactgegevens

Maak kennis met DeHaan

Mark Jonker Roelants is werkzaam als notaris bij DeHaan Advocaten en Notarissen in Leeuwarden. Samen met Ali Ben Daoued vormt hij de Raad van Bestuur.

Vijftien jaar geleden verhuisde Mark van Amsterdam naar Friesland voor het prettige leefklimaat.

Bekijk video