Advocaat

Na het afronden van mijn studie Nederlands Recht (afstudeerrichting bedrijfsrecht en privaatrecht) in 2006 heb ik negen jaar gewerkt als advocaat bij een advocatenkantoor in Groningen. In 2007 heb ik ook de master Hanze Law School/Law in Europe afgerond. Een studie gericht op rechtsvergelijkingen ‘international business law’. Daarnaast heb ik in 2010 de specialisatie opleiding Groninger Leergang Arbeidsrecht cum laude afgerond

Tijdens mijn werk kwam ik regelmatig met medewerkers van DeHaan in contact. Die contacten waren altijd goed. Weliswaar hard op de zakelijke kant, maar zacht op de persoon. Ik kon dat altijd wel waarderen. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar DeHaan Advocaten en Notarissen.

Hoe ben je bij DeHaan terecht gekomen?
Op een gegeven ogenblik merkte ik dat het voor mij tijd was om een andere werkomgeving te zoeken. In die tijd kwam net een vacature vrij bij DeHaan op de vestiging Leeuwarden, waar men een enthousiaste en gedreven advocaat zocht om de arbeidsrechtsectie van nieuwe impulsen te voorzien. Bijkomend voordeel voor mij was dat ik terug kon keren naar mijn Friese roots.

”Ik zocht een omgeving waar ik de ruimte zou krijgen om mij verder te ontwikkelen als mens en als advocaat. Bij DeHaan Advocaten en Notarissen kon ik terugkeren naar mijn Friese roots.”

Waarom heb je voor DeHaan gekozen?
Ik zocht een omgeving waarin ik optimaal de ruimte zou krijgen om mij verder te ontwikkelen als mens en als advocaat. Ik geloof erin dat ieder mens grote invloed heeft op het maken van zijn eigen geluk. Voor mij is dat als ik de ruimte krijg om mij te ontplooien. De indruk die ik van DeHaan had was dat het kantoor staat voor ondernemerschap, gedrevenheid, het stellen van doelen en deze verwezenlijken. Dat paste in mijn ogen goed bij mij. Ook het maatschappelijk betrokken zijn heeft mij erg getrokken. Een mooi voorbeeld daarvan is natuurlijk de strijd voor de Groningers tegen de NAM.

Hoe ervaar je de werkomgeving?
De Leeuwarder vestiging bestaat uit dertien advocaten en drie (kandidaat-)notarissen. Een mooie overzichtelijke groep mensen met een gezonde dosis humor. Daarnaast zijn het allemaal goede advocaten met hart voor de zaken die onze cliënten aan ons toevertrouwen.

Lees ook het verhaal van

DeHaan beter leren kennen?

Plan een kennismakingsafspraak