Sectie Aanbestedingrecht vanaf heden vernieuwd

2 februari 2023

Met de start van het nieuwe jaar is bij DeHaan Advocaten en Notarissen de sectie Aanbestedingsrecht vernieuwd. Vanaf heden is advocaat en partner Lisette Goeree het aanspreekpunt van de sectie. Samen met collega’s Annemarie Worst en Robert van Dijke staat zij graag voor u klaar.

Markten veranderen

Het aanbestedings- en mededingingsrecht bevat de nodige regelgeving. Echter, het idee achter het aanbestedingsrecht is ruimer: het creëren van vrije markten en het in acht houden van de basisbeginselen die hierbij komen kijken: Objectiviteit, transparantie en gelijkheid. Het komt daarom veelal aan op de uitleg van de schriftelijke documenten. Daarnaast worden aanbestedingsgeschillen veelal afgehandeld door middel van een (kort geding) procedure.

Wij bundelen onze expertise

Niet alleen bieden wij kennis specifiek gericht op het aanbestedings- en mededingingsrecht. Onze specialisten binnen de sectie Aanbestedingsrecht hebben daarnaast namelijk ook kennis en ervaring op andere gebieden die steeds meer verweven zijn in het aanbestedingsrecht. Wij bundelen onze expertise.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over onze sectie Aanbestedingsrecht? Neem dan gerust contact met ons op.