Robert van Dijke

Robert van Dijke werkt als advocaat bij DeHaan en is inmiddels een erkend specialist op het gebied van het Bouwrecht, Vastgoedrecht en Aanbestedingsrecht. Daarnaast beschikt hij over brede kennis en ervaring op diverse andere rechtsgebieden, in het bijzonder over de wetgeving gerelateerd aan verduurzaming van vastgoed.

Hij is betrokken bij grote projecten en adviseert onder meer woningcorporaties, (semi-) overheden, aannemers, brancheverenigingen en ontwikkelaars.

Robert is op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving met betrekking tot het behalen van de klimaatdoelstellingen van Nederland en de gevolgen die hiervan voor het vastgoed, de ruimtelijke planologie, gasaansluitingen, stadverwarming en het circulair bouwen. Robert heeft daarbij ook het Europees- en het staatsteunrecht in het vizier en hij denkt graag met u mee, zodat u met hem de ontwikkelingen voor kunt zijn. Met zijn passie voor scherpe analyses van complexe vraagstukken voorziet hij in adequate en gedegen rechtsbijstand.

Robert is sinds 1997 advocaat en is sinds 2018 in dienst bij DeHaan. Hij heeft zijn sporen ruimschoots in de proces- en adviespraktijk verdiend. Robert geeft regelmatig in-housetrainingen en cursussen op het gebied van verduurzaming en vastgoed.

Robert is lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBRA).

Indien u een juridisch probleem hebt, kunt u voor een eerste overleg gerust vrijblijvend contact met Robert opnemen.

Gerelateerde posts