Robert van Dijke

Robert van Dijke is al sinds 1997 advocaat en heeft zijn sporen ruimschoots in de proces- en adviespraktijk verdiend. Robert is afgestudeerd in twee juridische studierichtingen aan de Universiteit Utrecht.

Robert is inmiddels een erkend specialist op het gebied van het bouw- en vastgoedrecht. Tevens beschikt hij over gedegen kennis van de verduurzaming van vastgoed, waarin hij ook in housetrainingen en cursussen geeft. Robert is betrokken bij grote projecten en adviseert daarbij onder meer woningcorporaties, (semi-) overheden, aannemers, brancheverenigingen en ontwikkelaars.

Robert is op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving met betrekking tot het behalen van de klimaatdoelstellingen van Nederland (ook wel de “Klimaatwet” genoemd) en de gevolgen die dat heeft voor het vastgoed, de ruimtelijke planologie, gasaansluitingen, stadverwarming en het circulair bouwen. Robert heeft daarbij ook het Europees- en het staatsteunrecht in het vizier.

Robert denkt graag met u mee, zodat u met hem de ontwikkelingen vooruit kunt zijn. Met zijn passie voor scherpe analyses van complexe vraagstukken voorziet hij in adequate en gedegen rechtsbijstand. Hij beschikt over brede en succesvolle proceservaring, waaronder ook bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw, de Raad van State en De Ondernemingskamer. 

Gerelateerde posts