Hanno Seijbel

Hanno Seijbel werkt als advocaat bij DeHaan. Hij is gespecialiseerd in het vastgoedrecht, in het bijzonder het huurrecht en heeft veel affiniteit met volkshuisvesting (woningcorporaties) en de zorg.

Met zijn ruime ervaring en kennis adviseert en procedeert Hanno over allerhande vraagstukken op het brede terrein van het vastgoedrecht. Hij heeft ervaring met talloze (ook publicitair gevoelige) vastgoed-, bouwrecht- en huurrechtgeschillen. Tevens met advisering, contractvorming en processuele bijstand bij zowel de rechtbank en het gerechtshof als bij arbitrage-instituten waaronder het Nederlands Arbitrage Instituut en de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Hanno werkt namens DeHaan voornamelijk voor woningcorporaties, gemeenten, ziekenhuizen, medisch centra, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en andere zorgorganisaties. Hij werkt zeer accuraat en zijn adviezen zijn altijd oplossingsgericht en “to the point”. Hanno hecht veel waarde aan een goede relatie met zijn cliënten, is uitstekend bereikbaar en denkt graag proactief met hen mee. Met de juiste, snelle en doelgerichte aanpak streeft hij naar het best haalbare resultaat.

Hanno werkt sinds 2002 als advocaat en sinds 2010 als partner. Dit doet hij sinds 2018 bij DeHaan Advocaten en Notarissen op de vestiging in Zwolle. Op zijn terrein heeft Hanno alle bestaande specialisatieopleidingen gevolgd. Vanzelfsprekend houdt hij zijn kennis up-to-date. Met regelmaat deelt Hanno zijn kennis via blogs op onze website, via lezingen en via webinars.

Hanno is voorzitter van de sector Bouw en Vastgoed van ons kantoor.

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA)
  • Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ)

Wilt u een persoonlijk gesprek met Hanno over een juridisch vraagstuk op het brede terrein van het vastgoedrecht? Neem dan gerust contact met hem op.

Gerelateerde posts