Werken bij

Werken bij

Werken bij De Haan

Werken bij De Haan Advocaten & Notarissen betekent werken bij een van de meest gewilde juridische werkgevers van 2016 en 2017. De Haan Advocaten & Notarissen kwam in 2016 binnen op de 8ste plek in de Top 50 van meest gewilde juridische werkgevers van 2016. Dat blijkt uit de ranglijst ‘Meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland 2016’ van Universum Global. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek onder 20.000 studenten, waaronder bijna 1.800 rechtenstudenten. In 2017 viel De Haan Advocaten & Notarissen net buiten de top 10, op een 12de plaats.

Naast bedrijven en overheidsinstanties hebben 23 advocaten- (& notaris)kantoren de Top 50 behaald. Van deze 23 kantoren hebben wij de derde plek weten te bemachtigen. Naast grootste juridische dienstverlener van de Noordelijk provincies en onze positie in de Top 20 van de Stand van de Advocatuur, mogen we ons nu ook tot de meest gewilde werkgevers van Nederland rekenen. Een prestatie waar we trots op zijn!

Onze 150 medewerkers, waaronder 90 advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen, zijn stuk voor stuk sterke en gedreven specialisten die niet bang zijn om durf te tonen en te strijden voor de belangen van onze cliënten. Ze werken elke dag vol passie en creativiteit vanuit 8 locaties boven de rivieren, zo zijn we altijd dichtbij de cliënt! We werken samen met de cliënt, in plaats van voor de cliënt, om het beste resultaat te behalen.

Ons kantoor kenmerkt zich door de wil om te innoveren. We anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en verdiepen ons vandaag al in de ontwikkelingen waar de cliënt morgen mee te maken kan krijgen. Daarnaast vinden we onze eigen ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen de ontwikkeling van ons kantoor, maar juist ook van onze medewerkers. Mensen krijgen bij ons de kans zich te ontwikkelen. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Heb jij een goed idee, dan word je gefaciliteerd om van dit idee een succes te maken.

Om je een duidelijk beeld te geven van werken bij De Haan hebben we een aantal medewerkers gevraagd hun ervaringen te delen. Zij zijn tenslotte ervaringsdeskundigen. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd hoe zij De Haan als werkgever ervaren? Of wat zij van hun werkomgeving vinden? Klik dan hier om de verhalen van onze medewerkers te lezen.Een werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën.

Wat hebben wij onze medewerkers te bieden?

  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
  • Eigen intern opleidingsprogramma
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Aantrekkelijke extra’s zoals Trappers en aanvullende ziektekostenverzekering.
  • Secties met veel specialisten om kennis te delen en te kunnen sparren.

Vacatures

Ben je enthousiast geworden over ons kantoor en zie jij jezelf wel bij ons werken? Vanwege de groei van ons kantoor zijn we regelmatig op zoek naar gedreven en betrokken collega’s. Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Is er op dit moment geen passende vacature? Maar ben je ervan overtuigd dat je perfect bij ons past? Open sollicitaties zijn altijd welkom. We maken graag kennis met ambitieuze rechtenstudenten die uit willen groeien tot sterke specialisten, maar ook met ervaren professionals die de kar kunnen trekken.