Hoe houdt u uw bedrijf gezond in veranderende marktomstandigheden?

15 december 2020

De plotselinge opkomst van het coronavirus vraagt van ondernemers creativiteit en flexibiliteit om de gewijzigde marktomstandigheden zo goed mogelijk op te vangen.
Daar waar nodig doen bedrijven een beroep op ondersteunende maatregelen vanuit de overheid. Het is duidelijk dat zij in 2021 nog steeds te maken krijgen met (de gevolgen van) het coronavirus.

Hoe houdt u uw bedrijf gezond in tijden van recessie?

Hierover ontvangen wij steeds meer vragen van cliënten. In deze bijzondere tijd is het onvermijdelijk dat een onderwerp als bijvoorbeeld herstructureren in de belangstelling staat. Een herstructurering is een ingrijpende gebeurtenis. Daarom is het belangrijk dat het proces zorgvuldig en helder voor de betrokkenen is.

In onze whitepaper delen wij graag onze juridische kennis en ervaring met u over het gezond houden van uw bedrijf in een veranderende economie. U krijgt van ons in deze whitepaper een actuele en praktische samenvatting van de belangrijkste onderwerpen voor uw onderneming of instelling.

Op 27 januari 2021 organiseren onze specialisten het webinar ‘Uw onderneming crisisbestendig maken? Tips en tricks over de juridische splitsing.’ U kunt zich hier alvast aanmelden.

veranderende economie

Hoe houdt u uw bedrijf gezond in een veranderende economie?

De specialisten van DeHaan vertellen u in een korte video wat belangrijke thema’s zijn is voor uw onderneming of instelling ten tijde van veranderende marktomstandigheden.

Bekijk de video

Gerelateerde actualiteiten