Blijf op de hoogte!

Wil jij werken bij een van de meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland?

Wij zijn regelmatig op zoek naar getalenteerde en vooral betrokken collega’s. Ben jij een ambitieuze (bijna afgestudeerde) rechtenstudent? Je bent van harte welkom! 

Over DeHaan Advocaten en Notarissen

Ons uitgangspunt is: we helpen bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. Proactief en met een hands-on-mentaliteit. Onze cliënten mogen rekenen op adviezen en oplossingen van het hoogste niveau. Dat kan alleen als we het beste uit onszelf halen; als individu én als team. Daarom ondersteunen en inspireren we elkaar.

DeHaan Advocaten en Notarissen heeft vestigingen op meerdere locaties, met ongeveer 130 medewerkers, waarvan 70 advocaten, (kandidaat)notarissen en juristen. Wij geloven dat échte aandacht het verschil maakt. Daarmee bedoelen we: méér dan gemiddeld betrokken en toegewijd zijn bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten, en altijd in verbinding.

Meld je nu aan om op de hoogte blijven van stages, vacatures en recruitmentevents.

Blijf op de hoogte • Sleep bestanden hierheen of

  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

   Curriculum vitae en/of een ongeschoonde cijferlijst

  Werken bij

  Maak kennis met DeHaan Advocaten en Notarissen

  Dit is DeHaan – de juridische dienstverlener voor ondernemend Nederland, met kantoren in Leeuwarden, Zwolle en Groningen. Bij DeHaan merken we dat echte aandacht het verschil maakt.

  Wanneer kom jij kennismaken?

  Bekijken

  Collega's aan het woord

  Werken bij DeHaan?

  Bekijk onze vacatures