Meike de Groot

Meike de Groot werkt als advocaat bij DeHaan. Zij adviseert op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht, het verzekeringsrecht en het contractenrecht. Als bijzonder specialisme heeft zij daarnaast het privacyrecht.

Meike werkt sinds augustus 2019 bij DeHaan Advocaten en Notarissen op de vestiging Leeuwarden (arrondissement Noord-Nederland). Meike heeft tijdens haar studie al kennis gemaakt met de werkwijze van DeHaan aangezien zij ook een studentstage heeft gelopen bij DeHaan.

Na het behalen van haar Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen is Meike de master Recht & ICT en de master Rechtswetenschappelijk onderzoek gaan doen waarbij de focus op algemeen civiele rechterlijke vraagstukken lag. Deze laatste master voltooide Meike cum laude. Tijdens haar studie heeft Meike enige tijd gewerkt bij de Rijksuniversiteit Groningen op de sectie aansprakelijkheidsrecht en verbintenissenrecht. Verder is zij tijdens haar studie werkzaam geweest bij de Rechtswinkel Leeuwarden waar zij te maken kreeg met diverse juridische vraagstukken.

Meike deelt haar kennis regelmatig via blogs op onze website en LinkedIn. Daarnaast geeft ze workshops en webinars over diverse onderwerpen.

Wilt u een persoonlijk gesprek met Meike over een juridisch vraagstuk? Neem dan gerust contact met haar op.

Gerelateerde posts