Meike de Groot

Meike de Groot is werkzaam als advocaat bij DeHaan Advocaten en Notarissen. Zij adviseert op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht, het verzekeringsrecht en het contractenrecht. Meike begeleidt en adviseert voornamelijk (middel) grote bedrijven en richt zich op professionele cliënten zoals zorginstellingen, assuradeuren en verzekeraars.

Meike is sinds 2019 in dienst bij DeHaan op de vestiging Leeuwarden. Na het behalen van haar Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen is Meike de master Recht & ICT en de master Rechtswetenschappelijk onderzoek gaan doen. Deze laatste master voltooide Meike cum laude.

Tijdens haar studie is Meike enige tijd verbonden geweest aan de Rijksuniversiteit Groningen waar zij werkzaam was op de sectie aansprakelijkheidsrecht en verbintenissenrecht. Verder is zij tijdens haar studie verbonden geweest aan de Rechtswinkel Leeuwarden waar zij te maken kreeg met diverse juridische vraagstukken.

Meike deelt haar kennis regelmatig via blogs op onze website en LinkedIn. Daarnaast geeft ze workshops en webinars over diverse onderwerpen.

Wilt u een persoonlijk gesprek met Meike over een juridisch vraagstuk? Neem dan gerust contact met haar op.

Gerelateerde posts