Vakantierechten als uitdaging voor de werkgever | Webinar

17 februari 2022

De vakantieplanning vormt voor menig werkgever een grote uitdaging. Waar sommige werknemers hun vakantie al hebben doorgegeven, wachten anderen liever af of sparen hun vakantie op.

Weet u hoe u moet omgaan met de werknemer die vlak voor zijn geplande vakantie ziek wordt, of ziek wordt tijdens zijn vakantie? Wanneer mag u als werkgever een vakantieverzoek weigeren? Mag u een werknemer ontslaan die toch op vakantie gaat en hoe gaat u om met vakantiestuwmeren? 

Deze vragen leveren vaak hoofdbrekens op bij werkgevers. Daarom organiseerden arbeidsrechtspecialisten Kornelis de Vries en Matthys Mollema op donderdag 17 maart 2022 het webinar: “Vakantierechten als uitdaging voor de werkgever”. U kunt het webinar nu terugkijken.

Programma

In het webinar wordt nader ingegaan op:

* de spelregels rondom het opnemen van vakantie: do’s en dont’s;
* de verjaring of het verval van (boven)wettelijke vakantie;
* quarantaineverplichtingen;
* recente uitspraken; 
* veelvoorkomende problemen bij vakantie en (langdurige) ziekte.

Webinar Vakantierechten als uitdaging voor de werkgever

Op 17 maart 2022 organiseerden Kornelis de Vries en Matthys Mollema het webinar Vakantierechten als uitdaging voor de werkgever. Tijdens het webinar werd nader ingegaan op o.a. de spelregels rondom het opnemen van vakantie,  de verjaring of het verval van (boven)wettelijke vakantie en veelvoorkomende problemen bij vakantie en (langdurige) ziekte.

Bekijk het webinar

Gerelateerde actualiteite