Wim Sleijfer

Wim Sleijfer werkt als advocaat bij DeHaan. Hij is gespecialiseerd in het Bestuursrecht en heeft een bijzondere affiniteit met de bouw en vastgoed sector.

Tot zijn cliënten behoren landelijk en internationaal opererende bedrijven, projectontwikkelaars en makelaars, maar ook particulieren. In het bijzonder staat hij bedrijven bij in het ontwikkelen en uitvoeren van ruimtelijke plannen en overige vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen.

Mede vanuit die achtergrond heeft Wim Sleijfer zich binnen de advocatuur toegelegd op het adviseren van bedrijven, instellingen en particulieren bij het aangaan van overeenkomsten en samenwerkingen met overheden en geschillen met overheden. De aanpak van Wim Sleijfer kenmerkt zich door doelgerichtheid en snelheid van handelen.

Wim is sinds de fusie in 2007 van DeHaan, en het in Leeuwarden gevestigde kantoor TuinmanSleijfer, verbonden aan het kantoor. Voor Wim Sleijfer in 1986 als advocaat werd beëdigd was hij werkzaam in diverse managementfuncties bij overheidsorganisaties en doceerde hij aan de Noordelijke bestuursacademie.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Wim Sleijfer adviseur en ook commissaris bij diverse vennootschappen.

Heeft u een juridisch vraagstuk dat u graag met Wim wilt bespreken? Neemt u gerust contact met hem op.

Gerelateerde posts