juni 2022

mei 2022

april 2022

?>

Ervaren notarieel secretaresse vastgoed

We zoeken voor onze vestiging Leeuwarden een enthousiaste en klantgerichte ervaren notarieel secretaresse voor 28 tot 40 uur per week. Je zal gaan werken voor Mark Jonker Roelants. Mark is notaris en lid van de Raad van Bestuur. Mark is op zoek naar een goede secretaresse, die zowel hem kan ondersteunen bij zijn werk als notaris maar ook bij zijn werk als bestuurder van DeHaan Advocaten en Notarissen.    

Dit vragen wij:

  • ruime werkervaring als notarieel secretaresse;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • klantgericht, stressbestendig en een hands-on mentaliteit.

Dit bieden wij:

  • een inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • een prettige, informele en collegiale werkomgeving waar aandacht voor elkaar is;
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

DeHaan Advocaten en Notarissen

Ons uitgangspunt is: we helpen bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. Proactief en met een hands-on-mentaliteit. Onze cliënten mogen rekenen op adviezen en oplossingen van het hoogste niveau. Dat kan alleen als we het beste uit onszelf halen; als individu én als team. Daarom ondersteunen en inspireren we elkaar.

DeHaan Advocaten en Notarissen heeft vestigingen op meerdere locaties, met ongeveer 130 medewerkers, waarvan 70 advocaten, (kandidaat)notarissen en juristen. Wij geloven dat échte aandacht het verschil maakt. Daarmee bedoelen we: méér dan gemiddeld betrokken en toegewijd zijn bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten, en altijd in verbinding.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor je aan? Vul dan het sollicitatieformulier op onze website in of mail je motivatie en CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Hiske Burbach, HR Manager. Hiske is te bereiken op 088 7373 800.

[gravityforms id="2" title="true" description="true" ajax="false" tabindex="0" field_values=""]
Ervaring is een pré 28-40 per week Groningen

Sollicitatieprocedure

Eerste gesprek

Leuk dat je solliciteert bij DeHaan! We doen ons uiterste best om de procedure snel en transparant te laten verlopen.

Gedurende de sollicitatieprocedure maak je kennis met je toekomstige leidinggevende, een collega van P&O en een directe collega. Je krijgt hierdoor een zo goed mogelijke indruk van onze organisatie en de functie.

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard krijg je ook informatie over ons als organisatie, de functie en krijg je de ruimte om vragen te stellen.

Kort na het gesprek ontvang je van ons een terugkoppeling.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we in op jouw ervaring en op de mogelijke match tussen jou en DeHaan. Vaak is er een toekomstige collega aanwezig bij dit gesprek. Deze collega kan je alles over de functie vertellen en je proeft meteen iets van de collegialiteit en sfeer.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het tweede gesprek. Kort na het gesprek ontvang je van ons een terugkoppeling.

Arbeidsvoorwaarden

Je hebt een aanbod gekregen. Een aanbod is een overzicht van de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Zodra we overeenstemming hebben, ontvang je jouw arbeidsovereenkomst.

Welkom bij DeHaan!

We hebben overeenstemming! Je treedt bij ons in dienst. We kijken uit naar je komst.

Kort voor je indiensttreding ontvang je een introductieprogramma. Hierdoor weet je wat je de eerste periode kan verwachten.

Overige vacatures