september 2023

augustus 2023

juli 2023

juni 2023

mei 2023

april 2023

?>

Projectmedewerker Aardbevingsschade

Studeer jij rechten, maar ben je van plan om bijvoorbeeld aankomend studiejaar een tussenjaar te nemen? Of heb je bijvoorbeeld studievertraging opgelopen omdat je nog een aantal vakken moet halen?

Wij zijn voor ons vestiging Groningen op zoek naar een:

Projectmedewerker Aardbevingsschade
32 uur per week

Als projectmedewerker bied je ondersteuning in tijdelijke (actuele) projecten. Onze huidige projecten hebben betrekking op de waardedaling van woningen door aardbevingen in Groningen en op de immateriële schade door aardbevingen in Groningen.

Wat ga je doen?

  • Invoeren en controleren van (dossier) gegevens; 
  • Vragen van cliënten en andere partijen beantwoorden (zowel per mail als per telefoon);  
  • Het verspreiden en controleren van projectinformatie aan collega’s, cliënten en derden; 

Daarnaast ben je bereid om verschillende werkzaamheden op te pakken met betrekking tot deze projecten

Waar kom je te werken?   
Je komt te werken in een jong en gedreven team waar aandacht er niet alleen voor de klant is, maar ook voor elkaar. Er heerst een levendig, prettige en informele werkomgeving.

Interesse?
Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of mail jouw motivatiebrief en CV naar vacature@dehaanlaw.nl. Of neem contact op met Lieke Boers, HR-adviseur via l.boers@dehaanlaw.nl. Deze baan voor 32 uur is perfect voor jou als je voornemens bent om bijvoorbeeld een tussenjaar van jouw studie rechten te nemen of maar enkele vakken hoeft te doen. De start van het dienstverband is 1 september en eindigt eind zomer 2024. 

32 uur Groningen

Sollicitatieprocedure

Eerste gesprek

Leuk dat je solliciteert bij DeHaan! We doen ons uiterste best om de procedure snel en transparant te laten verlopen.

Gedurende de sollicitatieprocedure maak je kennis met je toekomstige leidinggevende, een collega van P&O en een directe collega. Je krijgt hierdoor een zo goed mogelijke indruk van onze organisatie en de functie.

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard krijg je ook informatie over ons als organisatie, de functie en krijg je de ruimte om vragen te stellen.

Kort na het gesprek ontvang je van ons een terugkoppeling.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we in op jouw ervaring en op de mogelijke match tussen jou en DeHaan. Vaak is er een toekomstige collega aanwezig bij dit gesprek. Deze collega kan je alles over de functie vertellen en je proeft meteen iets van de collegialiteit en sfeer.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het tweede gesprek. Kort na het gesprek ontvang je van ons een terugkoppeling.

Arbeidsvoorwaarden

Je hebt een aanbod gekregen. Een aanbod is een overzicht van de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Zodra we overeenstemming hebben, ontvang je jouw arbeidsovereenkomst.

Welkom bij DeHaan!

We hebben overeenstemming! Je treedt bij ons in dienst. We kijken uit naar je komst.

Kort voor je indiensttreding ontvang je een introductieprogramma. Hierdoor weet je wat je de eerste periode kan verwachten.

Overige vacatures